27 de gen. 2008

ja està disponible el pla d'ordenació urbanítica d'Amposta

Divendres passat (25/1/2008) al web de l'ajuntament d'Amposta es va publicar el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que va entrar en vigor uns dies abans, el 21 de gener, quan es va publicar al Diari de la Generalitat. A partir d'aquesta data aquest nou POUM marca el creixement de la ciutat per als propers anys (diuen que tindrà una vigència d'entre 15 i 20 anys), i regula com, on i què s'ha de construir a la capital del Montsià.

El nou POUM, després d'anys de tràmits (la primera aprovació inicial va ser el 16/4/2003) , feia temps que s'esperava per tant per part de constructors, propietaris de terrenys, promotors, el propi ajuntament, ... ja que tot i fer gairebé un any que s'havia aprovat per la comissió d'urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE ) no ha estat fins ara quan s'ha publicat al DOGC que és quan realment té validesa.

Fins al passat 21 de gener, el POUM d'Amposta era el que es va aprovar l'any 1986, quan Josep Maria Simó era alcalde de la ciutat.

Mossèn Honorato es jubila


Mossèn Honorato Badenes
(Foto: Revista Amposta)

Avui m'he assabentat que mossèn Honorato, fins ara rector de l'esglèsia de Sant Josep (la del Grau), s'ha jubilat. El seu càrrec l'ocupa un nou capellà (no se com es diu), que com a nota curiosa (sense segones lectures, si us plau) m'han dit que és negre, segurament és dels pocs mossèns (no m'atreveixo a dir que és l'únic, perquè no ho se del cert) de color que ha tingut a Amposta.

Mossèn Honorato Badenes Cucala, va ser nomenat fill adoptiu d'Amposta pel ple de l'Ajuntament el 28 de juny de 2004, a petició d'un grup de feligresos i veïns de la ciutat.

18 de gen. 2008

Galeria d'Art Isabel

A l'avinguda Josep Tarradellas d'Amposta ha obert un establiment dels que no s'acostumen a veure, almenys a la capital del Montsià. Es tracta d'una galeria d'art, concretament "galeria d'art Isabel, el racó dels artistes".


galeria d'art Isabel


Nus Tramat

Empresa ubicada al carrer Roig i Treig, d'Amposta, dedicada a serveis d'impresió, serigrafia, tampografia, transfer, retols, ...

Nus Tramat