25 de set. 2008

si vols ser voluntari ...

El Centre de l'Àngel (APASA) i la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics organitzen els propers dies 25 i 26 d'octubre de 2008, a la pista d'atletisme d'Amposta, el XXI campionat Catalunya d'atletisme, per la qual cosa necessiten voluntaris per ajudar en l'organització.

Si us interessa podeu contactar amb:
  • Centre de l'Àngel: 977 70 46 36 (Montse)
  • Ajuntament d’Amposta: 977 70 36 68 (Marina)

Més informació a:

19 de set. 2008

Caixa Manresa obre oficina a Amposta

En un post anterior ja avançava que estaven apunt d'obrir dues noves oficines bancàries, com deia en aquell moment una d'elles és "una caixa que porta el nom d'una població catalana (capital de comarca)".

Aquest matí he vist que una de les dues (al costat del correus) ja ha col·locat els rètols. Es tracta de Caixa Manresa, que obrirà aquesta oficina a Amposta primers de novembre.

oficina de Caixa Manresa a Amposta que obrirà a primers de novembre

17 de set. 2008

tanca la relojeria suiza

Tot i que ja fa unes setmanes que va tancar definitivament la "relojeria suiza", avui he vist el cartell que ho comunica oficialment.

El local el darrer que quedava actiu a la plaça Elisabets, motiu pel qual no es podia fer l'enderrocament dels edificis que encara queden allí. Tot i això, suposo que no es tombaran fins que no estigui clar qui, com i quan es farà l'aparcament soterrat des del Mercat fins a la plaça Elisabets (davant la Lira).

7 de set. 2008

cinemes Amposta tanca l'11 de setembre per reformes (no el dilluns 8)

En una notícia que vaig llegir a la Veu de l'Ebre del 5/9/2008 deien que els multicinemes d'Amposta tancaven el dilluns següent (8/9/2008) per unes obres de reforma per adequar-se a la normativa i aconseguir així la llicència d'activitats que no tenen des de que van obrir.

Ahir vaig anar a aquests cines a veure "Che, el argentino" i a les portes hi havia un cartell en el que deia que tancaven l'11 de setembre per fer aquestes obres de reforma i que durarien unes 3 setmanes. Així que si voleu anar al cine a Amposta encara teniu uns dies més. A veure si quan obren ho tenen tot en regla (permisos, llicències i instal·lacions).


cartell avisant del tancament l'11 de setembre dels multicinemes Amposta durant 3 setmanes per fer-hi obres de reforma.

6 de set. 2008

Obre una jogueteria Didú

Al carrer Verge de Montserrat d'Amposta, on durant molts anys va haver-hi l'establiment d'electrodomèstics "electrodomèstics de l'Ebre" (també coneguts com "La Ferretera del Ebro"), està apunt d'obrir una botiga de juguets, Didú.


botiga Didú a Amposta

es renova el terra de les pistes de futbol sala

Aquesta setmana s'està renovant el terra de dues de les pistes exteriors de la zona esportiva. Serà on es jugarà la temporada de futbol sala 2008-2009 (que està apunt de començar). S'ha renovat el terra (abans de formigó i ara de rajola) i s'ha pintat. M'imagino que també es renovaran les tanques que envolten les pistes.


pistes de futbol sala (zona esportiva d'Amposta)

Gascó tanca una botiga a Amposta

Gascó ha tancat fa poc, una de les dos botigues que tenia a Amposta (totes dues a l'av. de la Ràpita). La botiga en qüestió és en la que inicialment venien productes de decoració i menatge, tot i que darrerament també tenien joguets i productes de regal. Gascó segueix tenint una botiga a Amposta, la de joguets (a només uns metres de la que ha tancat).

la botiga que Gascó ha tancat recentment a Amposta

Amposta online, es trasllada

situa aquest post al món
Des del mes d'agost Amposta online està fent el trasllat a un nou local. El trasllat el fa a la mateixa via tot i que en un punt canvia de nom, així del carrer Mestre Sunyer (davant l'IES Ramon Berenguer IV) es trasllada al carrer Barcelona (davant de Citroën).

trasllat d'Amposta online

nova botiga d'Ampostaonline al carrer Barcelona (imatge del desembre 2008)

l'agència de viatges Caribbean, tanca

Ha tancat l'àgència de viatges Caribbean, que estava al carrer Verge de Montserrat d'Amposta.

3 de set. 2008

dues noves oficines bancàries a Amposta

Tot i el fiasco de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) que havia d'obrir a Amposta, on de tota la vida havia estat la botiga de roba "maria", m'atreveixo a informar de les obres que s'estan fent en dos locals on s'han d'ubicar dues noves oficines bancàries a la capital del Montsià.


La primera es posarà en un local al costat del mercat municipal, a la plaça Ramon Berenguer IV (davant de la font), on s'ha construït un edifici d'oficines. No dic el nom l'entitat (una caixa) per no posar la pota però és una entitat originària de Galícia.


nova oficina bancària (encara en obres) a Amposta al costat del mercat


L'altra oficina s'obrirà a l'avinguda Santa Bàrbara, just al costat de correus. També es tracta d'una caixa que porta el nom d'una població catalana (capital de comarca).


nova oficina bancària (encara en obres) a Amposta al costat de correus.

el Dia d'Amposta canvia a "Maxi Dia"

Un dels dos establiments que Dia té a Amposta, concretament el de l'avinguda Santa Bàrbara (plaça-rotonda de la Castellania), ha canviat de nom (ara es diu "Maxi Dia") tot i que segueix sent un supermercat pertanyent al grup Carrefour.

Tot i que no he aconseguir averiguar la diferència (a part del nom i del color, abans roig i ara verd) entre "Dia" i "Maxi Dia" els que han anat diuen que ara està molt millor que abans. Segurament es deu a un "canvi d'estratègia" de l'empresa.

exterior del supermercat Maxi Dia d'Amposta, mentre s'estavan fent el canvi d'imatge

Adecco tanca a Amposta

L'empresa Adecco, del sector dels recursos humans que fa cosa d'1 any va obrir sucursal a Amposta, ha tancat recentment aquesta oficina.

Que una empresa d'aquest tipus tanqui segurament és un indicador de la situació econòmica (crisi) en la que ens trobem.

local on, fins fa poc, Adecco tenia la seva delegació a Amposta