4 de jul. 2010

l'altra torre de la Carrova (dins d'Amposta)

Tot i que va dies que vaig fer la foto fins ara no me n'he recordat de publicar-la. Resulta que a la rotonda del carrer Sebastià Juan Arbó amb el carrer Barcelona, s'ha instal·lat una rèplica de la torre de la Carrova (ara "l'obra" ja està totalment acabada, tot i que a la foto que adjunto encara estava a mig col·locar).

Es tracta de la "mini torre" que hi havia a uns metres de la torre genuïna a la vora de la carretera C-12 (eix de l'Ebre) que en el seu moment, pel que m'han dit fa fer de forma totalment altruista un senyor que va treballar en unes obres de millor de l'accés a la Torre des d'aquesta carretera. Pel que diuen és una reproducció bastant fidel.


rèplica de la torre de la Carrova a la rotonda del carrer Sebastià Juan Arbó i carrer Barcelona, d'Amposta


Per si voleu comparar (tinc pendent de fer fotografies de prop) aquí teniu dues imatges per a comparar:

Phileas viatges obre a Amposta

Fa unes setmanes va obrir a Amposta una agència de viatges anomenada Phileas. Està al carrer Corsini, cantonada amb el carrer Sant Josep-av. de la Ràpita.

Phileas viatges a Amposta

Nova botiga de vestit de cerimònia: Àngels

Aquesta setmana, mentre uns fan liquidació per tancament, altres establiments obren portes. Concretament a l'avinguda alcalde Palau ha obert un establiment de vestits de cerimònia, del mateix grup de botigues "Àngels" que tenen comerços en aquest mateix carrer de puericultura, roba infantil i juvenil i sabateria.

botiga de vestit de cerimònia "Àngels"

liquidació per tancament a dos comerços d'Amposta

Malauradament molts comerços es veuen obligats a tancar. A Amposta n'hi ha 2 (segurament n'hi ha d'altres i alguns que ja ho han fet), concretament Shaila (vestits de núvia i cerimònia) i Àmbit (interiorisme i decoració), tots dos a l'avinguda de la Ràpita (justament un al costat de l'altre).

liquidació per tancament d'Àmbit Interiors

Actualització 19/12/2010: Fa unes setmanes, on estava aquesta botiga, va obrir una franquícia de Kolonial Home que, curiosament, també es dedica a la decoració i interiorisme com ja ho feia fiins tancar "Àmbit".

"lo passador", el nou pont sobre l'Ebre

Aquesta setmana s'ha posat la peça central del nou pont sobre l'Ebre, anomenat "lo passador" que uneix Sant Jaume d'Enveja i Deltebre.

Segons diuen al setembre ja estarà obert al trànsit de vehicles i persones. Sense cap mena de dubte un element importantíssim no només per ambdues poblacions que unirà (de fet sempre ho havien estat però amb les barcasses) sinó per al conjunt del Delta.

pont "lo passador" sobre el riu Ebre entre Sant Jaume d'Enveja i Deltebre

mentre el pont no estigui acabat, la barcassa encara passa vehicles i persones d'una banda a l'altra del riu