20 d’abr. 2008

vestíbul del Museu Comarcal del Montsià



Fa uns dies que van finalitzar les obres del vestíbul del Museu Comarcal del Montsià, o almenys la part més important. Han consistit en el recobriment de la paret esquerra i del sostre amb fusta, l'obertura d'una porta de vidre a la part posterior, que dóna a l'antic pati de les escoles (on s'estan fent les obres del Centre d'Arts Visuals), a més de la instal·lació d'una gran paret de vidre i una porta automàtica a l'entrada principal.

Us deixo unes fotos de l'abans, durant i després d'aquestes obres:

vestíbul del Museu Comarcal del Montsià (abans de les obres)


vestíbul del Museu Comarcal del Montsià (durant les obres)


vestíbul del Museu Comarcal del Montsià (al final de les obres)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu algú m epot indicar per a quan s'espera l'obertura de l'arxiu comarcal del Montsià? I pel museu doncs molt bé! però no us pareu aquí

Josep Torta ha dit...

No he trobat informació sobre la data prevista d'acabament de les obres. Només he trobat informació sobre la inclusió als pressupostos municipals per aquest 2008 (no queda clar si per al total o només una part)

A El Punt parlaven sobre l'adjudicació de l'obra i de la licitació de la segona fase, però sense donar dates.

Pel que es veu de l'obra (s'ha fet el soterrani i el sostre, o sigui el terra de la planta baixa) encara està força endarrerida, crec recordar (però no ho podria assegurar) que l'obra havia d'estar acabada dins del 2008, però no crec que entri en funcionament aquest any, a més s'ha d'urbanitzar la plaça que hi ha al voltant (el pati de les antigues escoles) i del carrer Saragossa (darrera de l'Institut Pere Mata)

Anònim ha dit...

Doncs gràcies Josep. Tant sols dient-me que no creus que serà possible que acabi aquest any (o almenys en els mesos més immediats) ja m'has ajudat. Gràcies de nou.

Josep Torta ha dit...

Compte, agafat la resposta amb totes les reserves del món. Jo només he fet una apreciació personal i totalment "no tècnica". Desconec com està el projecte i els terminis de l'obra. A més un cop acabada l'obra s'haurà "d'omplir" de continguts. Salutacions.

Anònim ha dit...

Son unas fachadas preciosas. Felicidades a su arquitecto.