10 de febr. 2008

tanca de protecció a la vora de la N-340 al pas per Amposta

Aquesta setmana han començat les obres d'instal·lació d'una tanca metàl·lica de protecció al voltant de la N-340 al pas per Amposta.



Veient el tipus de tanca m'imagino que l'estan posant per evitat que els animals creuïn la carretera. Segurament ha estat arran d'un accident que va provocar un senglar el passat 2 de gener. A més a més, també evitarà que hi hagi gent (a peu, bicicleta o ciclomotor) que creuï la N-340 a l'alçada del "canalet".

3 comentaris:

Joan L. ha dit...

Hola Josep, no he pogut evitar fer un comentari sobre aquesta tanca, benvinguda sigui si evita un accident, però la veritat es que estèticament no queda massa be, només falta un policia en una metralleta a la cruïlla que hi ha mes endavant, sembla un pas fronterer d'altres països. Com una de les entrades de la població no m'agrada gens, avui dia hi han altres tanques que al menys estèticament queden molt millor, i com a últim dir-te que li dono dos dies, ja que per desgracia al mateix lloc solen sortir bastants de cotxes de la carretera.

Anònim ha dit...

Hola Josep, buscant imatges sobre la pesca al google m'ha sortit el teu bloc i no he pogut evitar pegar-li una ulladeta. La tanca aquesta que estan posant, té dos funcions o finalitats, la primera i la pública, suposem tots que es per evitar que animals o altres imprevistos es creuïn per la 340. I la segona i no tant coneguda, jo la conec perquè munt pare treballa a la MOPU, es que els de dalt tenen algun tipus d'interès,aquí deixo volar la teva imaginació, perquè actualment hi ha obres més urgents al llarg de la 340 que no s'estan portant a terme. Culpa la mala gestió o culpa a l'afany monetari, tu tries.

Josep Torta ha dit...

Hola anònim, gràcies pel teu comentari. Si tornes a passar per aquest bloc t'agrairia que m'informessis i també, clar està, a la resta de persones que puguin visitar-lo, sobre aquesta "segona finalitat" que dius que tindrà la tanca. Jo, per molta imaginació que li posi no la se veure, i ja que tu tens més informació, si ens la dius ho sabrem tots i podrem valorar-ho amb més arguments.