8 de juny 2008

Cruïlla eix de l'Ebre - camí dels Pins - camí de Tosses

L'any 2004 un grup de veïns de la zona del camí dels Pins (Amposta), a partir d'un accident mortal a la cruïlla amb l'eix de l'Ebre, van mostrar el seu malestar per la situació d'aquest punt. Després d'algunes manifestacions van fer arribar a l'Ajuntament les seves preocupacions i demanaven la construcció d'un pont. Al cap d'uns dies el consistori ampostí va demanar a la Generalitat que hi actués, i la direcció general de carreteres, aquell mateix any 2004, va comprometre's a solucionar-ho. Finalment al gener d'aquest 2008 van començar les obres.

Notícies / Cronologia:

Ara, 6 mesos després de començar aquestes obres (4 anys després d'aquell accident mortal) ja comença a veure's el que ha de ser la solució: pas soterrat i rotonda. Inicialment els veïns demanaven un pont, també es va parlar d'una rotonda però s'ha optat per fer passar el camí per sota l'eix de l'Ebre i a la part on desdobla el camí per anar a la partida Pins o a la partida Tosses hi haurà una rotonda. Al posar el post al mapa de Google he vist que ja està posat el traçat (suposo que serà tal com quedarà tot i que els mapes de Google no són 100% fiables).

possible traçat de les obres (segons Google Maps)


Eix de l'Ebre (C-12) direcció La Carrova-Tortosa.
Ubicació de la rotonda.



Eix de l'Ebre (C-12) direcció Amposta-N340


Eix de l'Ebre (C-12) i camí de Tosses

2 comentaris:

cebollavoladora ha dit...

Sóc un dels afectats per aquestes obres, les cuals m'han causat molts danys a la meva propietat i l'empresa que es fa responsable d'aquestos, no sembla voler sol.lucionar-los ja que els costos són massa elevats. Recordo que aquestes obres han estat parades 2 mesos per falta de pagament e intent de fallida per part de la empresa que efectua les obres.

cebollavoladora ha dit...

Avui 15 de setembre, m'informen de que l'empresa que fa les obres està en intent de fallida i preten tenir l'obra aturada durant uns mesos mes.