8 de juny 2008

reapareix un niu de metralladores a Amposta

Fa cosa d'un any, es va comentar per Amposta la "destrucció" de 2 nius de metralladores per la urbanització de la zona del costat del cementiri. Val a dir que va ser una polèmica més aviat política, de la que la gent del carrer gairebé ni se'n va adonar.

Doncs bé, ara al cap del temps i amb la urbanització d'aquella zona força avançada i amb molts blocs de pisos en marxa, he vist que un dels nius de metralladores ha reaparegut en una placeta a un dels extrems del carrer Indústria. Desconec si ha estat per intervenció política, per la bona voluntat d'algun promotor, o simplement per la lògica que s'ha acabat imposant. Us en deixo una foto:


Desconec si l'altre niu de metralladores d'aquesta zona també s'ha recuperat o finalment ha acabat desapareixent. El que si que encara es manté és un altre niu a només uns metres (direcció Eix de l'Ebre - camí dels Pins/Tosses). Aquí el teniu:


Per cert, de menut anava força a jugar per aquella zona i als nius de metralladores els dèiem "tortugues" (per la semblança amb la closca d'aquests animals). En aquella zona també hi havia dues coves, ara tapades: la del "gos penjat" (on, jugant, va morir un company de classe) i la dels "4 pilars". A més també jugaven, ignorant tots els perills que comportava, a l'antiga via de Val de Zafan (on ara hi ha l'avinguda Aragonesa).