21 de jul. 2008

renovada la font de «l'estisora»

A la zona coneguda com "l'estisora", on conflueixen els carrers Escoles i Ronda, un cop acabades les obres d'urbanització (asfaltat, voreres, enllumenat i altres serveis) del carrer Escoles, s'ha renovat la font que hi ha en aquell punt revestint-la de trencadís i posant-hi un nou fanal al costat.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Jo visc en aquest carrer, el Ronda i no molt lluny de la "fonteta", on per cert de petita i vaig caure bastants cops a dintre.
Bé, ja es bo que l'hagin arreglat després de tant de temps d'estar abandonada. Ara bé, el procés de tot ha estat llarg per al veïns, més del que calia, paciència.
Però, no només es veu els colors bonics del trencadís, cal nomenar petites coses que dificulten el disfrutar plenament de la Font: per una part tenim el bar la Noguera (el qual no tinc res contra ell), al contrari li dona vida i ho porta una bona gent... això si, té un afegit per posar cadires, doncs bé la gent no hi pot passar perque les cadires es mengen tot l'espai, així que es pot disfrutar poc la font, ja que has de passar a l'altra cera i bé anar per mig del carrer. I això si, no et trobes tot de cotxes mal aparcats tant al carrer escoles, en el tram final i a la punta mateix de la font.
I com podeu imaginar, la Font no la veus, perque et passes "el rato" atenent a tots els obstacles i sense mencionar la circulació que hi ha en aquest lloc.
HA QUEDAT MOLT BONICA, ENCARA QUE A MI M'AGRADAVA IGUAL COM ESTAVA, NOMÉS FEIA FALTA CUIDAR-LA.
Ara ja no podré recordar la meva infantesa de la mateixa manera, potser li ficarem color!! Tot i per a mi ja en tenia, un color de veinatge, de jocs al carrer, de nits amb farolet (fet de la síndria), de migdiada silenciosa, de sed i parada a la font, amb remullades i caigudes incloses... és més tinc la senyal de la font al genoll, 8 punts de sutura i un sustet.