1 de des. 2008

Encreuament Eix de l'Ebre amb el camí de Tosses, obert al trànsit

Fa uns dies es va obrir al trànsit l'encreuament de l'Eix de l'Ebre (C-12) amb el camí de Tosses. Aquest era un punt negre, pels diferents accidents que van haver perquè s'havia de creuar a peu de carretera. Un grup de veïns de la zona van demanar una solució (en aquell moment es demanava un pont), i finalment s'ha fet un pas soterrat pel barranc (suposo que s'ha fet la previsió suficient per si hi ha alguna barrancada), i una rotonda per enllaçar el camí de Tosses amb el camí dels Pins.

A més d'un accés més segur a la zona dels Pins i Tosses, aquesta obra millorarà l'accés oest a la ciutat d'Amposta per la zona del cementiri - avinguda Aragonesa.

Vista de l'encreuament de l'eix de l'Ebre amb el Camí de Tosses

Post anterior: Cruïlla eix de l'Ebre - camí dels Pins - camí de Tosses (8/6/2008)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu-me un comentari. L'arreglo està bé però a un parell de pams solament del nou asfaltat (en sentit Tortosa) hi ha un pegot de ciment espectacular que pot provocar algun ensurt qualsevol dia. No pot fer res l'Ajuntament d'Amposta en Carreteres per a arreglar-ho? Per què no s'ha fet aprofitant aquesta actuació?

Anònim ha dit...

Ben dit! és un pegot vergonyós. Un bony al ben mig de la carretera. No se si ho han inaugurat este arreglo si no que vagin a veure la encimentada. Una vergonya que fa que dura ... SALUT blocaires

Josep Torta ha dit...

A partir del primer comentari deixat per "anònim" en aquest post, vaig enviar-li un correu al regidor d'obres de l'Ajuntament (vaig creure que era a qui li tocava més de prop el tema). Avui, el regidor m'ha enviat un correu electrònic amb les respostes que ha rebut per part dels responsables del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (ha passat per 3 persones). No els copio perquè estaria donant a conèixer correus personals i no ho veig massa correcte.

Tot i els correus, de moment no es planteja cap solució immediata però veig que hi ha algú (des del regidor fins al responsables de la Generalitat) que es llegeix i respon els correus. Ja tinc clar que en obra pública no es pot donar una solució d'avui per a demà i més havent-hi una empresa pel mig amb "problemes" (la que ha fet l'obra), però al menys han pres nota i són coneixedors de l'assumpte.

Suposo que el dia menys esperat passarem per allí i ho veurem arreglat. Si algú ho veu, que informi.